BLUEBERRY PANCAKES

BLUEBERRY PANCAKES

Ontbijten met pannenkoeken, dat is toch het lekkerste wat er is! En voor deze heerlijke stapel Blueberry Pancakes mag je mij elke nacht wakker maken! Mygoodd, zooo lekker! Heerlijk zoet en zacht van smaak en lekker smeuïg! Must try!

IMG_20170404_065556_771

Dit heb je nodig:
50 gram speltmeel
80 ml amandelmelk
1 ei
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel vanille aroma
Snufje zout
Twee handjes blauwe bessen
1 eetlepel jam
.
Zo maak je het:
Mix alle ingredienten, behalve de blauwe bessen, in een kom tot een glad beslag. Roer vervolgens een handje bauwe bessen door het beslag. Bak de pancakes een voor een op middelhoog vuur aan beide kanten goudbruin. Je kan ongeveer 5 pancakes bakken van dit beslag. (Heb je geen anti–aambakpan? Bak de pancakes dan in een beetje kokosolie.) Stapel de pancakes op en beleg ze met een handje blauwe bessen en een breetje jam. Eet smakelijk!

IMG_20170404_072219_258

Een portie Blueberry Pancakes Bevat:
Calorieën: 312
Koolhydraten: 47,9 gram
Eiwitten: 13,9 gram
Vet: 6,6 gram5 thoughts on “BLUEBERRY PANCAKES”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Close