CRUNCHY SMOOTHIE KICKSTART

CRUNCHY SMOOTHIE KICKSTART

Nu de lente er weer aankomt worden de bakjes warme havermout hier ‘s ochtends al langzaam vervangen door frisse en fruitige ontbijtjes. Vanmorgen maakte ik deze Smoothie Kickstart: Griekse yoghurt met een frisse smoothie laag, crunchy granola en nóg meer fruit! Summer in a jar! Super lekker én hartstikke gezond!

IMG_20170317_103319_216

Dit heb je nodig voor 2 porties:
1 bevroren banaan
100 gram bosvruchten
100 ml amandelmelk
300 gram vetvrije Griekse yoghurt
70 gram granola
Jouw favoriete toppings

Zo maak je het:
Snij de avond van te voren de banaan in plakjes en leg hem in een boterhamzakje in de vriezer. Mix de volgende ochtend de banaan met de bosvruchten en amandelmelk in de blender tot een romige massa. Verdeel als eerste de Griekse yoghurt over de glazen, gevolgd door de smoothie-laag en daarboven op de granola. Beleg ze met je favoriete toppings (ik heb banaan, aardbeien en kokossnippers gebruikt) en smullen maar!

IMG_20170317_103736_467

Een portie Smoothie Kickstart bevat:
Calorieën: 314
Koolhydraten: 41,1 gram
Eiwitten: 15,5 gram
Vet: 9,7 gram1 thought on “CRUNCHY SMOOTHIE KICKSTART”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial