Diner

Pita-Pizza met Zalm

img_20170301_195755_538

Lekker hapje voor het weekend: Pita-Pizza’s! Snel klaar en super leuk om te maken, want je kan eindeloos variëren! Ik ging vandaag voor gerookte zalm, want pizza en zalm is een gouden combi als je het mij vraagt. Een lekker weekend-diner, of snij de Pita-Pizza in vieren en je hebt een heerlijk hapje voor bij de borrel!

img_20170301_200019_564

Dit heb je nodig voor 4 Pita-Pizza’s:
4 pitabroodjes
100 gram gerookte zalm
4 eetlepels cream cheese light (Philadelphia)
een kleine rode ui
handje rucola
theelepel dille

Zo maak je het:
Bereid de pitabroodjes zoals aangegeven op de verpakking. Snij de gerookte zalm in blokjes en de rode uit in halve ringen. Smeer op elk pitabroodje een eetlepel cream cheese en beleg ze met zalm, rode uit en dille. Bak de pita-pizza’s nog 10 minuten in de oven en beleg ze vervolgens met een beetje rucola. Eet smakelijk!

img_20170301_195925_921

Een Pita-Pizza met Zalm bevat:
Calorieën: 199
Koolhydraten: 26,9 gram
Eiwitten: 10,9 gram
Vet: 4,9 gram

Advertenties

7 gedachten over “Pita-Pizza met Zalm

  1. Ziet er heerlijk uit. Zit er aan te denken om zelf een gezond buffetpakket samen te gaan stellen. Dit gerecht gaat hier dan zeker in komen. Misschien lekker om kappertjes te gebruiken, ben zelf erg fan van de combinatie kappertjes en zalm. Leuk gerecht!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s