Kerstboom Wrapjes

img_20161219_182838

Maak de kerstbrunch of de kerstborrel extra feestelijk met deze leuke Kerstboom Wrapjes! Lekker, snel gemaakt en staat super leuk op tafel! Je kan ze natuurlijk in alle smaken maken, maar ik maakte kip-pesto wrapjes voor een groen kerstboom-tintje.

Wat heb je nodig:
4 tortilla-wraps
4 eetlepels groene pesto
12 plakken kipfilet
handje rucola

Zo maak je het:
Bereid de tortilla-wraps zoals op de verpakking staat. Beleg alle wraps met eerst een eetlepel pesto, daarop 3 plakjes kipfilet en vervolgens een beetje rucola. Rol de wraps op en rol ze daarna in aluminiumfolie. Krijp met je vingers drie randen in de wraps, zodat je driehoekjes krijgt als je ze in plakjes snijd. Leg de wraps een uurtje in de koelkast zodat ze iets steviger worden en snij ze vervolgens in plakjes. Prik de wraps per 3 op een saté prikker.

img_20161219_182940

Merry Christmas!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial