Food·Lunch·Ontbijt·Snacks

Kerstboom Wrapjes

img_20161219_182838

Maak de kerstbrunch of de kerstborrel extra feestelijk met deze leuke Kerstboom Wrapjes! Lekker, snel gemaakt en staat super leuk op tafel! Je kan ze natuurlijk in alle smaken maken, maar ik maakte kip-pesto wrapjes voor een groen kerstboom-tintje.

Wat heb je nodig:
4 tortilla-wraps
4 eetlepels groene pesto
12 plakken kipfilet
handje rucola

Zo maak je het:
Bereid de tortilla-wraps zoals op de verpakking staat. Beleg alle wraps met eerst een eetlepel pesto, daarop 3 plakjes kipfilet en vervolgens een beetje rucola. Rol de wraps op en rol ze daarna in aluminiumfolie. Krijp met je vingers drie randen in de wraps, zodat je driehoekjes krijgt als je ze in plakjes snijd. Leg de wraps een uurtje in de koelkast zodat ze iets steviger worden en snij ze vervolgens in plakjes. Prik de wraps per 3 op een saté prikker.

img_20161219_182940

Merry Christmas!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s