Food·Ontbijt

Overnight Pepernoten Oats

img_0614

Sinterklaas is weer in het land en dat betekend onbeperkt speculaas en pepernoren eten! Ja, ook bij het ontbijt! Deze hele week staat in het teken van heerlijke sinterklaasrecepten, en daar hoort natuurlijk ook een lekker sinterklaas ontbijt bij. Ja, mét pepernoten! En met havermout als mijn lievelingsontbijt was de keuze snel gemaakt: Overnight Pepernoten Oats! Met maar 4 ingrediënten is dit recept is zó makkelijk, dat je het eigenlijk niet eens een recept kan noemen.

img_0643

Dit heb je nodig:
– 80 gram havermout
– 200 ml amandelmelk
– 50 gr pepernoten
– 2 eetlepels koek- en speculaaskruiden

Zo maak je het:
Zet de avond van te voren de havermout met amandelmelk in een afgesloten bankje in de koelkast. Roer de volgende ochtend de speculaaskruiden door de havermout. Vind je de havermout te dik? Roer er dan nog wat amandelmelk doorheen. Verkruimel de pepernoten en verdeel de havermout en pepernoten-kruimels laagje voor laagje in een glas. Eet smakelijk!

img_0658

Een portie Overnight Perpernoten Oats bevat:
Calorieën: 266
Koolhydraten: 40,6 gram
Eiwitten: 7,2 gram
Vet: 6,7 gram

img_0651

Advertenties

Een gedachte over “Overnight Pepernoten Oats

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s