Acai-bowl

IMG_6996.jpg

Acai-bowls, je komt ze tegenwoordig op elk hip ontbijtmenu tegen. Ook in Ibiza, waar ik mijn eerste acai-bowl bestelde, en daarmee begon mijn verslaving voor deze paarse superfoodbowl. Gelukkig kan je deze acai-bowl ook heel makkelijk thuis maken. Lekker fris, tropisch en superhealthy! Ik eet het graag met (nog meer) banaan en granola (mijn Homemade Granola recept vind je hier), maar je kan er natuurlijk alles doorheen gooien wat je zelf lekker vindt!

Wat heb je nodig:
1 bevroren banaan
50gr frambozen
100ml acai-pulp
100ml amandelmelk
30gr granola

Zo maak je het:
Mix de frambozen, bevroren banaan (hou een paar plakjes apart voor de topping), acai-pulp en amandelmelk in de blender tot een romig geheel. Schenk het mengsel in een kom en leg de granola en banaan er boven op. Klaar is je acai-bowl! Eet smakelijk!

Tip: Deze acai-pulp heb ik gevonden in het vriesvak bij Ekoplaza.

Deze acai-bowl bevat:
Calorieën: 351
Koolhydraten: 46,3 gram
Eiwitten: 7,3 gram
Vet: 15 gramLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Close
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial